Kontaktai

Klubo tikslai  – 300 sportuojančiųjų juodųjų diržų, bei sukurti vietą iš kurios nesinori išeiti ir visada norisi sugrįžti. O kodėl taip yra, kiekvienas atėjęs atsakymą turi surasti sau pats.

Spartanika

del moksleiviu taures varzybu

Aktuali informacija apie varžybas, sportininkai nepamirštame sveikatos pažymų iš šeimos gydytojo ar dispanserio, tėvų sutikimų. Sportininkai t.p. pasirūpina savo budo pasais ir paruošia 10 Eur mokesti federacijai už budo lipdukus 2021 metams strato mokesti 15 Eur ir kelionės išlaidoms reikiamų lėšų.

teisėjai planuojantis vykti į varžybas teisėjauti išskiriant teisėjavimo dienaas, prašome apie tai pranešti spartanikos l.paštu tam, kad galima butu jus įtraukti į įleidžiamų asmenų sąrašus, varžybos vyksta be žiūrovų. 

OSU
Prasome klubu vadovus sutikrinti daryviu sarasus, ar visi sportininkai atitinka svorio ktegorijoms.https://lkkf.kumitetechnology.com/en/tournament/87/participants/
T.p. prasome atsiusti tikslius svorius sportininku, kurie iregistruoti i svorio kategorijas su zenklu + Spalio 23 diena (sestadienis) varzybos vyks U13, U14, U16 ir U18 amziaus grupiu sportininkams.Spalio 24 diena (sekmadienis) varzybos vyks U10, U11 ir U12 amziaus grupiu sportininkams.
I dalyviu sarasus (exel. faila) prasau irasyti TIK trenerius, teisejus ir kita personala, sportininku ikelinet nereikes. T.p. prasau atskirti tuose sarasuose pagal dienas 23 ir 24 d.d.
LABAI LAUKIAME TEISEJU REGSITRACIJA:https://forms.gle/zaqEfUgb2UdCTTVy6